петак, 27. фебруар 2015.

Become a girl that everyone loves**)

Cao,svima!Svaka djevojka zeli da postane popularna u nekom drustvu,ma koliko ona cutala o tome.Vazno je znati da ne mozes da odusevis bas svavi koju osobu koju upoznas.I ti mozes postati djevojka koju svi vole.Uz ove super savjete uskoro ce sve djevojke htjeti da budu bas poput vas.
Budite opusteni!
Nikome se sigurno ne svidja ukocena i nervozna osoba(osoba koju ce svi obozavati).Zato se morate opustiti,ali bas u svakoj prilici.Svako zeli da se druzi sa opustenom osobom.
Budite obzirne!
Normalno je da mislis na svoja interesovanja i to nije lose.Ali dok si tako sava predana nedeljnom sopingu i pripremi za skolsku priredbu,ipak malo razmisli sta se dogadja ljudima oko vas?Mozda neko ima veliki problem u kojem samo vi mozete da mu pomognete.Zato obracajte paznju na zivote ljudi oko vas i potrudite se da im sto vise pomazete.
Pohvalite druge!
Umjesto da hvalite samo svoje vreline dobro bi bilo da malo hvalite i druge.Ko ce voljeti ubrazenu osobu,niko.Zato hvalite malo druge,a ne smo sebe.
Sada me dobro saslusajte!
Ako se ubacujes u svaki razgovor(svoje misljenje) i prekidas druge dok pricaju.To je nepristojno i takve osobe niko ne voli.
Budite ljubazne!
Starijim osobama se fino obracajte starijim osobama,nastavnicima...
Kao popularne osobe takodje morate biti moderne(to se podrazumijeva).
PRIPAZITE NA OVO:
-poplarne djevojke nikad nece  psovati,tracariti,ignorisati druge,prigovarati i druge ruzne stvari.

Hvala vam sto ste izdvojili vremena da procitate ovaj post i hvala svima koji vole ovaj blog!!!
VASA:

Нема коментара:

Постави коментар