уторак, 17. фебруар 2015.

Believe in your dreams!

Zdravo!Moj san je da postanem uspjesna blogerka.Svi imaju neki san.Ali ako  neko na pr. zeli da postane poznati glumac a nije talentovan.Epa za njega imam jedan savjet, neka ostvari svoj san  i nek vjeruje u sebe!Neki ljudi lako odustanu od svojih snova,ali to je lose.Treba se boriti za sto bolju buducnost!Treba da ostvarite svoje snove!Ali da biste ostvarili svoje snove morate da se bacite na posao i zagrijete stolicu,noge,ruke,glas...
1.Imam neke savjete kako postati dobra plesacica.
-Trebate da znate sto vise pjesama i plesnih pokreta.Da bi ste smislili sto bolju koreografiju.Plesanje nimalo nije lako  znam to.Zato sto trebate lagano da radite sve teske plesne korake da nedaj boze ne slomite nesto,treba da snate koreografiju na pamet,treba da se usredsredite se na plesne korake...
2.Kako postati dobra teniserka?
-Svaki dan treba da vjezbate.Da naucite sve udarce(bekend,forhend,volej bekend,volej forhend,servis...).Igrati tenis takodje nije lako.Dok igrate mec morade cijelo vrijeme da se krecete,kad vratite udarac protivniku morate da se vratite na sredinu terena iza osnovne linije(odakle se servira) da biste lakse sa sredine dosli do desne ili lijeve strane davratite lopticu.
3.Kako postati popularna u nekom drustvu(n.p.r. u skoli)?
-Kad dodjete u skolu sacekajte da se svi vama prvi jave,pa onda vi njima,u skoli se oblacite moderno ali postujte kravila skole nemojte previse,ako vam uciteljica n.p.r. kaze da zapisete nemirne ucenike nemojte nikoga zapisati,ako vas neko pita za gumicu ili olovku dajte im samo ako su on ili ona prije toga oni vama pozajmili nesto,ne ogovarajte drugare,ne tracarite ih...tka cete postati popularni.

Ima jos mnogo snova koje zelite da ostvarite ali ja sam evo samo neke izdvojila da napisem.Ako vam neko neda da ostvarite svoj san suprodstavite mu se (i vi imate svoje snove,a ne sam taj neko).

To je bilo danas sve od mene>Nadam se da ce vam se svidjeo ovaj post.I hvala svima koji vole ovaj blog!
VASA:










Нема коментара:

Постави коментар