субота, 14. март 2015.

#Truth#(1)

Cao,svima!Spremam seriju postova pod nazivom #TRUTH#.Prvi post koji cu napisati zove se "Tvoja BFF zasluzuje da zna istinu";pa ja bih da pocnem (jer imam dosta posla XD).
                               TVOJA BFF ZASLUZUJE DA ZNA ISTINU!
Mislite i da izmedju vas i vase bff nema tajni?Prestanite da lazete same sebe! Svi znamo da je istina uvijek najbolji odabir.Ali ima situacija kada ona jednostavno previse boli i zbog toga ste prisiljene da izgovorite lazi da bi ste bff postedile tuge,razocarenja...
1.SITUACIJA
Ako vas vasa bff  pita za misljenje o nekoj odjeci.Vi joj kazete super je iako vam se ne svidja.Da se ona ne bi naljutila ili razocarala.ONA TRAZI ISTINU A NE LAZ(zasluzuje istinu).Morate da kazete istinu.Pokusajte ovako:Nije losa,ali ja bih odabrala neku drugu.Sta ti mislis?
2.SITUACIJA
Bff vas pita za misljenje o nekom momku koji joj se dopada.a vi joj kazete savrsen je za tebe iako vam se ne dopada.Da se ona nebi naljutila ili nesto drugo.ONA TRAZI ISTINU A NE LAZ(zasluzuje istinu).Morate iskreno da joj odgovorite.Pokusajte ovako:Izvini,ali  mislim da nije tvoj tip.Ne mislim nista lose samo kazem sta mislim o njemu.
3.SITUACIJA
Pita vas bff kakva joj je frizura,a vi odgovorite savrsena iako vam se ne svidja.Da se ona ne bi naljutila ili slicno.ONA TRAZI ISTINU A NE LAZ(zasluzuje istinu).Pokusajte ovako:Pa,ne znam...onako...nije losa.
4.SITUACIJA 
Dogovorila si se s njom da cete se naci poslije skole tacno u sedam ispred skole da idete u bioskop.Ti si u sedamm na dogovorenom mjestu,a nje nema.Prodje deset minuta,dvadeset,pola sata...i ona dolazi!Juri i prica o tome kako nije stigla na dogovoreno mjesto zbog onoga i ovoga...Na kraju samo kratko kaze:"Neljutis se,zar ne?"A vas odgovor je:"Ma ne  sve  je ok,idemo zakasnicemo na film!"iako kipis od bijesa.ONA TRAZI ISTINU A NE LAZ(zasluzuje istinu).Nego ako je stalno morate cekati,dajte joj do znanja da je nepristojna i da vam smeta njeno ponasanje.Pokusajte ovako:Zapravo  nije mi bas drago da te te cekam toliko,pogotovo ne sama.Molim te,sledeci put  posalji mi poruku ako mislis toliko da kasnis!Recite joj smireno i odlucno.


Ima jos puno,puno ovakvih situacija u kojima morate da se potrudiite da iskreno i smireno odgovorite da ne bi ste pokvarile vas odnos.I NE ZABORAVITE ISTINA JE UVIJEK NAJBOLJI ODABIR.
VASA:

Нема коментара:

Постави коментар